HOME   NIEUWSBRIEF   KORTINGEN   FOTO’S   EVENEMENTEN INFORMATIE   CONTACT

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop, ‘Flowering, two of a kind’

5 maart - 09:15 - 12:00

Vanmorgen ga je een glazen vaas decoreren met professioneel eindresultaat. Nooit glasdecoratie of handlettering gedaan? Geen punt, je kunt naar keuze uit de losse hand een afbeelding en/of tekst aanbrengen of deze eenvoudigweg overtrekken aan de hand van een voorbeeld. Iedereen kan het, echt waar! Leuk om te doen en met een heel fraai resultaat dat naar meer smaakt.

En dan …… gaat ons groene en bloemrijke hart wijd openstaan. In het voorjaar verovert de vroegbloeiende tulp immers menig hart. Ook dat van de docent en cursisten van 3Flora. Franse-, papegaai-, pioen- en koket kleine tulpjes in een diversiteit aan kleuren, kondigen vrolijk bloeiend de naderende lente aan. Wie wordt daar nu niet blij van?

Vandaag mag jij de kleurrijke tulpjes lekker vertroetelen en er een lieftallig handgebonden boeketje van maken in een zogenaamde parallelschikking. Een eenvoudige techniek die tulpen, maar ook andere soorten bloemen, in vaas of strakke pot goed tot hun recht laten komen. Dit boeketje kun je in je zojuist gedecoreerde vaas plaatsen.

Van de overige tulpen en wat vers groen maak je nog een handgebonden boeketje maar dan met de zogenaamde korenschooftechniek. Aan het einde van de ochtend ga je dus niet alleen met een met tulpjes gevulde en van handlettering voorziene vaas naar huis. Je neemt ook je in korenschoof gebonden boeketje mee.

Dat is met recht ‘een dubbele, bloemrijke verwennerij!’

 

Let op!

Je brengt zelf mee: vuilniszak, bij voorkeur rolletje afplakband of anders cellotape, huishoudschaar, scherp mesje, draadkniptang, snoeischaar, een draaiplateau (indien voorhanden) en een krat/doos met oude kranten voor het vervoeren van je werkstuk en boeketje.

Datum : zaterdag 5 maart

Tijd      : 09:15-12:00 uur

Kosten : 3Floriaan € 32,50, niet 3Floriaan € 39,50

Locatie : Rode Kruisgebouw, Dennenhorst 22a, Driebergen-R

 

Gegevens

Datum:
5 maart
Tijd:
09:15 - 12:00

Organisator

Drieflora

Locatie

Rode Kruisgebouw
Dennenhorst 22a
Driebergen-Rijsenburg, 3972GM
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie