HOME   NIEUWSBRIEF   KORTINGEN   FOTO’S   EVENEMENTEN INFORMATIE   CONTACT

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kerst-Doe-Avond

15 december - 19:45 - 22:00

Zoek je vanavond een fijn plaatsje in de zaal? Of kies je ervoor om een pakket op te halen? Beiden is mogelijk. Wij zorgen ervoor dat je alle benodigde materialen voor het te maken werkstuk ontvangt. Of in de zaal of in je pakket met een handleiding erbij hoe het werkstuk te maken.

Kies je voor de zaal dan beginnen we in ieder geval met iets lekkers bij de koffie of thee. En dan aan de slag met ….. ? Wie zal het zeggen ….. ? Het wordt in elk geval weer een gezellige avond knutselen met aan het einde van de avond een Kerstverloting en Kerstveiling. Alles onder het genot van een glaasje sap of glühwein met een hartig knabbeltje.  Voor de Kerst-doe-avond kunnen we maximaal 75 deelnemers inschrijven. Traditioneel is dit de drukst bezochte avond van 3Flora, dus schrijf je tijdig in als je er (weer) bij wilt zijn.

Geef bij je aanmelding door of je kiest voor de zaal of het pakket. Wij geven dan nog door op welk tijdstip het pakket die dag opgehaald kan worden.

Let op! je brengt zelf mee: huishoudschaar, scherp mesje, draadkniptang, snoeischaar en krat met oude kranten voor het vervoeren van je werkstuk.

 

Datum : woensdag 15 december

Tijd      : 19.45-22.00 uur

Kosten : 3Floriaan € 10,00, niet 3Floriaan € 17,50

Koffie  : € 1,00

Lootjes : 4 voor € 1,00

Locatie: Rode Kruis Gebouw, Dennenhorst 22a, Driebergen

Gegevens

Datum:
15 december
Tijd:
19:45 - 22:00

Organisator

Drieflora

Locatie

Rode Kruisgebouw
Dennenhorst 22a
Driebergen-Rijsenburg, 3972GM
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie